Zmeny národnostnej štruktúry obyvateľstva v kontexte migrácie vo funkčnom mestskom regióne Bratislava - Novotný, Ladislav
Analýza migračných trendov prebiehajúcich vo funkčnom mestskom regióne Bratislava a zhodnotenie významu migrácie ako faktora ovplyvňujúceho tak zmeny v redistribúcii obyvateľstva, ako aj zmeny štruktúry obyvateľstva v regióne.