Vyhláška o ukončovaní štúdia na stredných školách nadobudne účinnosť 1.9.2013 - Neupauerová, Zuzana
V záujme zjednotenia postupu pri schvaľovaní obsahu jednotlivých častí záverečných a absolventských skúšok, ako aj teoretickej a praktickej časti odbornej zložky maturitnej skúšky upravuje vyhláška podrobnosti o termíne schvaľovania tém jednotlivých častí záverečných a absolventských skúšok, ako aj umožňuje predložiť témy teoretickej a praktickej časti odbornej zložky maturitnej skúšky stavovským a profesijným organizáciám na vyjadrenie.