Zánik rozpočtovej alebo príspevkovej organizácie z hľadiska účtovníctva - Neupauerová, Zuzana
Rozpočtové a príspevkové organizácie vedú účtovníctvo podľa zákona č. 431/2002 Z . z. o účtovníctve v znení neskorších predpisov a v súlade s opatreniami vydávanými Ministerstvom financií Slovenskej republiky na základe splnomocňovacieho ustanovenia uvedeného zákona.