MiFID: Určite zvyšuje náklady a možno ochraňuje klienta - Kmeťko, Miroslav, 1969-
Problematika zmlúv poskytovateľov služieb, ktoré vo väčšine prípadov predstavujú 10-20 drobnými písmenami popísané strany, a ktoré je zákazník povinný prečítať si a neskôr potvrdiť podpisom. Testovanie procesu pri investovaní do podielových fondov. Investičný dotazník. Smernica MiFID.