Štát tasí na daňové úniky najťažší kaliber - Makarová, Xénia
Kontrolné výkazy pre všetkých platiteľov DPH. Možnosť efektívneho plánovania daňových kontrol zo strany Finančnej správy. Výlučné online podávanie kontrolných výkazov od budúceho roka. Potreba úpravy informačných systémov. Návrh vyššej zrážkovej dane a zabezpečenie dane pre platby daňovníkov z tzv. rizikových štátov.