Zakladajúce diela poistnej ekonómie - Brokešová, Zuzana, 1985-
Analýza kľúčových záverov a zistení vybraných vedeckých prác vymedzenie ich prínosu k založeniu a rozvoju poistnej ekonómie. Bližšia charakteristika vyššie uvedených zakladajúcich diel poistnej ekonómie, vrátane ich prínosu do oblasti poistnej ekonómie.