Faktory úspěchu v internacionalizačním procesu MSP podnikajících v oblasti ICT - Kubíčková, Lea
Výsledky prieskumu zameraného na identifikáciu kľúčových faktorov uspechu v internacionalizačnom procese MSP pôsobiacich v odbore ICT.