Spravedlnost zdanění v daňových systémech - Vassová, Adriana
Definovanie daňovej spravodlivosti z hľadiska histórie. Princípy spravodlivého zdanenia. Sociálne aspekty v zdanení a spravodlivosť. Sociálnosť, solidarita a rovnosť v zdanení.