Vývoj ekonomického a sociálního zatížení a stárnutí populace - Fiala, Tomáš
Ekonomické generácie a základné miery ekonomického a sociálneho zaťaženia. Index sociálneho zaťaženia. Odhad špecifických mier a ďaľších parametrov indexu sociálneho zaťaženia.