Severná Kórea chce byť turistickým rajom - Pressburg, Adrian Peter
Zábavné parky, prímorské letoviská, lyžiarske komplexy, ultramoderné hotely, rozsiahle rekreačné a kúpeľné strediská, avantgardné stavby, polyfunkčné kultúrne areály v hlavnom meste - prvky najdynamickejšieho odvetvia severokórejskej ekonomiky, cestovného ruchu. Úsilie severokórejského autokrata Kim Čong-una profitovať z presunu svetového cestovného ruchu z transatlantického do tichomorského priestoru.