Googliáš a Dávidovia - Biel, Marián
Alta-Vista, jeden z prvých internetových vyhľadávačov, sa spojil s Yahoo!. Dominancia Google. Vyhľadávače v Číne - Baidu a 360 Search konkurujú Googlu. Lokálni hráči - v Rusku Yandex, v Južnej Kórei Naver. V Česku Googlu konkuruje Seznam.cz. Popularita vyhľadávača DuckDuckGo. Facebookový vyhľadávač Graph search.