<To> What extent are stock returns driven by mean and volatility spillover effects?-evidence from eight european stock markets - Alikhanov, Abdulla
Skúmanie "Spillover efektov" na akciových trhoch v USA a v Európe a cien ropy na národných akciových trhov v ôsmich európskych krajinách.