Transparency in the allocation of municipal grants for sports and voucher systems in the Czech Republic - Pavlík, Marek
Cieľom práce je posúdiť transparentnosť prideľovania verejných dotácií športovým organizáciám na úrovni miest a obcí v Českej republike. Športové poukazy - nástroj pre zlepšenie transparentnosti.