Zdravie a životný štýl vysokoškolských študentov - Megyesiová, Silvia, 1969-
Desať základných rizikových faktorov, ktoré najviac ohrozujú zdravie. Monitorovanie vybraných parametrov u študentov Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave so sídlom v Košiciach. Elementárna štatistická analýza meraní charakteristík ovplyvňujúcich zdravotný stav. Zhluková analýza parametrov zdravia.