Yardstick competition in case of the czech property tax - Sedmihradská, Lucie
Význam daňovej autonómie. Zavedenie tzv. lokálneho koeficienta v majetkových daniach v roku 2009 v Českej republike poskytol značnú daňovú autoritu mestskej samospráve. Prehľad majetkových daní a príjmy z daní z nehnuteľností v Českej republike.