E-learning na stredných odborných školách - Jurkovičová, Lujza
Predpoklady elektronického vzdelávania na stredných školách v Slovenskej republike. Výskum na vzorke náhodne vybraných stredoškolských pedagógov, ktorý bol zameraný najmä na zistenie úrovne počítačových zručností pedagógov, či majú na pracovisku k dispozícii počítač a pripojenie na internet.