Malé a stredné podnikanie v Slovenskej republike a v Ruskej federácii základné odlišnosti rozvoja - Bondareva, Irina
Štruktúra podnikov na Slovensku a v Rusku podľa ich počtu. Štruktúra ekonomickej činnosti MSP Slovenska a Ruska. Hodnotenie priaznivosti podmienok pre podnikanie na Slovensku a v Rusku. Rating podmienok pre podnikateľskú činnosť na Slovensku a v Rusku v r. 2010. Podpora rozvoja malého podnikania na Slovensku a v Rusku.