Riešením energetických potrieb Európy sú jadro a plyn obnoviteľné zdroje ustupujú a návrat k uhliu nie je najlepšia voľba - Baláž, Peter
Rozhovor s prof. Balážom o problematike smerovania energetiky v Európe a na Slovensku.