Vybrané problémy realizácie reformy riadenia verejných financií v SR - Beličková, Kornélia, 1966-
Opatrenia pre efektívne využívanie rozpočtových zdrojov. Opatrenia systémového charakteru. Opatrenia operatívneho charakteru. Finančné vzťahy obecných rozpočtov so štátnym rozpočtom. Formy presúvania peňažných prostriedkov medzi obecnými rozpočtami a štátnym rozpočtom - relatívny spôsob a absolútny spôsob.