Vybrané problémy manažérstva kvality vysokej školy - Frianová, Viera
Autorka sa sústreďuje na kvalitu vysokoškolskej výučby a zároveň na samotného učiteľa ako manažéra kvality tohto procesu. Význam hodnotenia vysokoškolskej výučby študentami. Potreba profesionalizmu vysokoškolských učiteľov.