Metóda CBA – nástroj hodnotenia ekonomickej efektívnosti investícií, v kontexte so spoločensky zodpovedným podnikaním so zameraním na spoločenské projekty - Mrvová, Ľubica
Poznatky z hodnotenia ekonomickej efektívnosti investícií do životného prostredia, pokiaľ ide o starostlivosť o životné prostredie v súvislosti so spoločesky zodpovedným podnikaním, ich prepojenie na základe metódy CBA. Metóda CBA je základným pilierom počítačového programu CBA1.1, ktorý bol vytvorený pre potreby podnikateľskej praxe pre malé a stredné podniky pre hodnotenie ekonomickej efektívnosti sociálnych projektov. Program CBA1.1 vytvára podmienky rýchleho vyhodnotenia pripravovaného spoločenského projektu.