Aspekty motivácie pracovníkov v súčasných krízových podmienkach - Herzka, Pavel
Teoretické východiská motivácie pracovníkov. Manažment pracovnej motivácie v konkrétnych podmienkach. Výsledky prieskumu pracovnej motivácie v spoločnosti.