Špecifické aspekty tvorby Corporate Identity vedecko-výskumných inštitúcií - Jaššo, Matej
Corporate Identity - základné pojmy. CI ako nástroj riadenia. Prípadová štúdia Spectra - Centra Excelentnosti.