Uplatňovanie podnikateľskej etiky v malých a stredných podnikoch v Slovenskej republike - Kopčáková, Vlasta
Obsahové vymedzenie pojmu podnikateľská etika v podnikovej praxi. Prínosy uplatňovania a prejavy absencie podnikateľskej etiky pre MSP.