Elektronizácia verejných služieb v Slovenskej republike - Mikuš, Tomáš
Informatizácia verejnej správy - eGovernment. 20 základných eGovernment služieb na Slovensku. Prípadová štúdia elektronizácie verejnej služby v podmienkach SR.