Reforma pravidiel štátnej pomoci Európskej únie - Nováčková, Daniela
Štátna pomoc - pojem. Pripravovaná reforma štátnej pomoci, koncepcia modernizácie pravidiel štátnej pomoci. Právomoc EÚ v oblasti uplatňovania pravidiel hospodárskej súťaže. Poskytovanie štátnej pomoci v SR.