Integrácia spoločensky zodpovedného podnikania do vybraných manažérskych funkcií a analýza s tým spojených bariér - Veselovská, Lenka
Analýza koncepcie Udržateľného spoločensky zodpovedného podnikania. Charakteristika možnosti implementácie prvkov USZP do vybraných manažérskych funkcií a analýza s tým spojených bariér, s ktorými sa podniky musia vysporiadať pri zavádzaní prvkov tejto koncepcie. Vybrané manažérske funkcie sú funkcia plánovania a funkcia organizovania. Úloha manažérov v tomto procese. Manažéri ako riadiaci systém podniku.