Vybrané nástroje Key Account Managementu v podniku - Poliačiková, Eva
Nástroje Key Account Managementu - riadenie vzťahov so zákazníkmi (Customer Relationship Management), riadenie sortimentu produktov (Category Management), efektívna odozva zákazníka (Efficient Consumer Response), riadenie dodávateľského reťazca (Supply Chain Management)