Manažment udržateľného rozvoja podniku a integrácia udržateľného spoločensky zodpovedného podnikania do vybraných manažérskych funkcií - Povazsayová, Lucia
Manažment udržateľného rozvoja podniku a koncept spoločensky zodpovedného podnikania. Možnosti integrácie tohto konceptu do vybraných manažérskych funkcií.