Analýza životného cyklu výrobku ako podporný manažérsky nástroj - Teplická, Katarína
Analýza životného cyklu výrobku - analýza LCA (Life Cycle Assessment). Charakteristika jednotlivých fáz LCA analýzy. Metóda LCA a jej význam.