Význam implementácie environmentálneho manažérskeho účtovníctva v priemyselných podnikoch - Teplická, Katarína
Pasívny a aktívny prístup k ochrane životného prostredia. Význam environmentáleho manažérskeho účtovníctva (EMA). Environmentálne náklady podniku. Význam environmentálnych nákladov pre priemyselné podniky. Implementácia EMA.