Predaj a kúpa podniku fyzickou osobou - Brnová, Miroslava
Pokračovanie článku sa venuje oceneniu majetku a záväzkov v účtovníctve predávajúceho podnik alebo jeho časť a zaúčtovaniu operácií týkajúcich sa predaja podniku alebo jeho časti.