Zásoby v podvojnom účtovníctve – zľavy z cien zásob - Gášpárová, Eva
Súčasťou cenovej politiky podnikateľov je aj systém cenových zliav. Zľavy sa uplatňujú jednak v rámci dodávateľsko-odberateľských vzťahov, aj pri predaji konečnému spotrebiteľovi. Pojem „zľava“ v žiadnom zákone definovaný nie je.