Právne a etické aspekty poradenstva - Hanuláková, Eva, 1964-
Charakteristika právneho rámca poradenskej činnosti a etické zásady výkonu poradenstva, ktoré spoločne predstavujú bázu pre profesionálne poskytnuté služby.