Pracovná motivácia a znalostný manažment - Hvizdová, Eva, ml
Motivácia a teórie pracovnej motivácie. Proces motivácie a prístupy v motivovaní zamestnancov. Znalostný manažment a pracovná motivácia. Zamestnanecké výhody ako súčasný stimulačný nástroj v rozvoji znalostí.