Súčasný vývoj zahraničných investičných stratégií v Rusku - Kašťáková, Elena, 1974-
Analýza súčasného stavu zahraničných investícií v Rusku prostredníctvom legislatívneho prostredia, právnej ochrany, štátnej a inštitucionálnej podpory v období globálnej finančnej a hospodárskej krízy.