Malá novela zákona o verejnom obstarávaní a PPP projekty na Slovensku - Kropaj, Marián, 1983-
Príjmanie legislatívy o verejnom obstarávaní. Najnovšie legislatívne zmeny zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní a ich vplyv na projekty verejno-súkromného partnerstva.