Proměny platebních zařízení - Skřebský, Vít
Počiatky vývoja platobných kariet a prvé firmy vydávajúce platobné karty. Používanie platobných zariadení a ich vývoj, ktorý je ovplyvňovaný modernými technológiami pre bezhotovostné platby. Bezkontaktné platobné karty a najnovšie inovácie platobných aplikácií.