Budovanie značky v prostredí sociálych médií - Lukačovičová, Zuzana
Uplatňovanie marketingu v prostredí sociálnych médií. Monitoring značky na sociálnych médiách. Meranie povedomia o značke a lojality k značke na sociálnych médiách.