Junior versus senior manažeři - Tóth, Endre
Diskutovaná problematika veku manažérov. Predlžovanie dĺžky pracovnej aktivity a neskorší odchod do dôchodku. Škodlivá diskriminácia. Ageizmus a egalitárstvo. Ostro sledovaný indikátor - vek manažérov. Staroba nie je choroba. Mladosť sama o sebe nie je zárukou ničoho. Charakteristické rysy manžérov - juniorov a manažérov - seniorov. Zlatá stredná cesta a nezastupiteľnosť rovnováhy.