Energetická bezpečnosť EÚ z pozície exploatácie jadrovej energie - Ružeková, Viera, 1957-
Pozitíva a negatíva jadrového energetického zdroja z hľadiska environmentálneho, bezpečnostného, ale aj ekonomického.