Vývoj stratégií firiem pôsobiacich v automobilovom priemysle z perpektívy budovania optimálnej corporate identity - Zorkóciová, Otília, 1954-
Identifikácia stratégie budovania optimálnej coroprate identity vybraných podnikateľských subjektov pôsobiacich v odvetví automobilového priemyslu v EÚ so zameraním na výrobu osobných automobilov v medzinárodnom podnikateľskom prostredí.