Jakou cenu mají data? - Šindelář, Michal
Master Data Management (MDM) je moderná disciplína, ktorej cieľom je v danej organizácii ustanoviť jednotný pohľad, správu, distribúciu a skvalitňovanie kľúčových podnikových dát, a to ako na business úrovni, tak aj na IT úrovni.