[Operácie v zahraničnom obchode. Teória a prax] - Pásztorová, Janka, 1960-
Recenzia na publikáciu, ktorej cieľom je prezentácia problémov, ktorými musia exportéri a importéri čeliť v rámci zahraničnoobchodných operácií.