Správa dane z nehnuteľností na rok 2013 po novelách zákona - Bubeníková, Irena
Daň z nehnuteľnosti je miestna daň, ktorej zavedenie a vyberanie upravuje zákon č. 582/2004 Z.z. o miestnych daniach a miestnom poplatku za komunálne odpady a drobné stavebné odpady v z.n.p. Zmeny v zákone.