Význam portfólia žiaka pri vnímaní cieľov vzdelávania - Krajňáková, Emília
Zmena prístupu v systéme stanovenia cieľov a ich hodnotenia v podmienkach rozvoja vzdelávania. Úloha žiackeho portfólia pri stanovení a pochopení samostatných cieľov vzdelávania.