Nepodceňujme naliehavý pocit učiteľov o potrebách zmeny - Bieleszová, Dušana
Nezdravá tendencia lídrov škôl - zotrvávanie v presvedčení sebauspokojovania. Varovné signály vytvárajúce množstvo neproduktívnej agendy. Zmeny ako východisko z pretrvávajúcej krízy.