Prezentačné zručnosti a ich význam v kvalite riadenia - Soroková, Tatiana
Prvky s príkladmi prezentačných zručností v rovine mimiky, gestiky, proxemiky, haptiky a posturiky, ktoré zohrávajú význammú vypovedaciu hodnotu o úrovni jedinca v oblasti komunikačných kvalít.