Changes in the czech wage structure: does immigration matter? - Dybczak, Kamil
Analýza vplyvu imigrantov na výkonnosť českého trhu práce, na mzdovú štruktúru a predovšetkým na jej zmeny v období rokov 2002-2006. Od roku 2002 narastá počet zahraničných pracovníkov v ČR. Autori zisťujú charakteristiky zahraničných pracovníkov a porovnávajú ich mzdy s domácimi pracovníkmi s podobnými znalosťami a praxou.