Fenomén personalizácie vo volebnej kampani - Štefančík, Radoslav, 1976-
Definovanie pojmu personalizácia. Štyri roviny personalizácie: personalizácia vo vedení volebnej kampane, personalizácia mediálneho spravodajstva a volebnej kampane, personalizácia voličského správania, personalizácia prieskumovej verejnej mienky. Faktory s vplyvom na mieru personalizácie voličského správania - prípad Slovenska.